Satu Koivisto on kirjoittanut neljä ruokakirjaa. Lisäksi hän on ollut toisena kirjoittajana uudessa satukeittokirjasarjassa, josta on julkaistu kaksi osaa.
Helpomman hapanjuurileivonnan käsikirja (Readme 2024) opastaa helpomman keinon saada soviteltua arkeen hapanjuurileivän leipomisen. Harva asia antaa niin suuren onnistumisen elämyksen kuin itse omalla kotiuunilla leivottu rapeakuorinen leipä! Leipien lisäksi hapanjuuurella voi tehdä vaikka mitä: sämpylöitä, pizzaa, piirakkaa, keksejä, vohveleita… Kirja valittiin lokakuussa 2024 Helsingin Kirjamessuilla Vuoden kotimaiseksi keittokirjaksi. Kirjan voi ostaa omaksi kirjakaupoista, esimerkiksi Kirja.fistä. Lue lisää Helpomman hapanjuurileivonnan käsikirjasta.
Koululaisen oma välipalakirja innostaa ja kannustaa koululaisia tekemään itse välipaloja. Itse tehdyt välipalat säästävät rahaa ja antavat onnistumisen tunteita. Keittiössä voi tehdä itse todellisia taikoja! Kirjan reseptit on jaoteltu eri tilanteisiin. Tarjolla on mukaan reppuun otettavia välipaloja, välipaloja jotka valmistuvat äkkiä ennen harrastuksia, välipaloja jotka sopivat niihin iltapäiviin, kun kokkaamisaikaa on hiukan enemmän ja vähän erityisempiä välipaloja, joita voi kokkailla yökyläilevän kaverin kanssa. Kirjan suositusikä on yhdeksästä vuodesta ylöspäin, mutta moni ohjeista sopii myös pienemmän lapsen käsiin ja kaikki tietenkin vanhemman kanssa tehtäväksi. Kirja on saatavilla kirjakaupoissa, esimerkiksi täällä.
Kettulan kahvila on aivan uudenlainen satukeittokirjasarja. Sen tarinaa voi lukea lapselle iltasatuna, mutta sen lisäksi kirja sisältää reseptejä tehtäväksi lapsen kanssa. Sarjassa suloinen kettuperhe pitää kahvilaa ja leipoo siellä erilaisia herkkuja, eikä kommelluksilta tietenkään vältytä. Sarjaa on ilmestynyt kaksi osaa. Kettulan kahvila: Pelli-pupun syntymäpäivät kertoo synttärijuhlien järjestelemisestä. Toisessa osassa Kettulan kahvila: Kummituskekkerit järjestetään jännittävät halloween-juhlat. Kirjojen sadut on kirjoittanut toimittaja, kirjailija Meri Savonen, reseptit olen tehnyt minä Satu Koivisto ja taianomaisen kuvituksen takana on kuvittaja Parvati Pillai. Kettulan kahvila -sarja on myynnissä kirjakaupoissa, esimerkiksi täällä. Kirjojen suositusikä on viidestä vuodesta ylöspäin.
Vuosina 2014 ja 2017 ilmestyneet Gastronaatti-kirjat pohjautuvat ajatukselle siitä, miten keittiössä voisi viihtyä paremmin, syödä kaiken syötäväksi kelpaavan ja lähteä yksittäisten reseptien sijaan liikkeelle raaka-aineista. Gastronaatti – eli kuinka rakastua rippeisiin (Otava 2014) ja Gastronaatti II – Kuinka rakastua ruoanlaittoon (No Tofu Publishing, 2017) ovat yhä monien kirjastojen valikoimissa, kaupoista niitä ei enää valitettavasti saa.